Mooie en comfortabele sectionaalpoorten

Je garage afsluiten, daarvoor adviseren wij een kwaliteitsvolle sectionaalpoort van Verano, de referentie in sectionale garagepoorten in België. Wij plaatsen ze zowel bij nieuwe als bestaande woningen en garages. Ze zijn gemaakt van de allerbeste materialen, ze zijn optimaal geïsoleerd en uiterst comfortabel in de bediening. Met een sectionaalpoort van Verano krijg je een stijlvolle en solide garagepoort, opgemeten en vakkundig geplaatst door ons Dekeyser team. 

Rolpoort Verano 2

Voordelen sectionaalpoort

veiligheid, comfort en duurzaamheid

Een sectionaalpoort biedt extra bescherming tegen ongewenst bezoek, goed voor de verhoging van je veiligheidsgevoel en dat van je gezin. Dankzij de automatische bediening rij je zo binnen en buiten. Sectionaalpoorten zijn uiterst stevig en gaan jarenlang mee. Duurzaamheid is dan ook een belangrijke pijler bij Verano. Elke sectionaalpoort die wij plaatsen is trouwens maatwerk. In elke garage installeren we probleemloos een poort, in de gewenste uitvoering. Glad en strak paneel of liever panelen met ingewerkte profilering? Perfect mogelijk. Verder kan je kiezen uit alle RAL-kleuren. Dankzij een speciale coating doorstaat de poort probleemloos jarenlange blootstelling aan weer en wind.

Verano sectionaalpoorten met automatisatie

Niets eenvoudiger dan een sectionaalpoort die automatisch opent en sluit. Wij zorgen voor een geruisloze motor en een draadloze afstandsbediening of wandknop. Indien gewenst, zorgen we ervoor dat je de poort via een app kan bedienen. Wanneer buitenstaanders de garagedeur willen openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. 

Op zoek naar een rolpoort? Dat is een mooi alternatief voor een sectionaalpoort, samengesteld uit lamellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Sectionaalpoorten

Enkele realisaties van geplaatste sectionaalpoorten

Sectionaalpoort plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor sectionaalpoorten.

Neem contact op voor een sectionaalpoort Brochures downloaden