Praktische glaswanden 

Met een glaswand kan je jouw overkapping volledig winddicht maken, hierdoor maak je van jouw overkapping een extra leefruimte, welliswaar buiten dus kortom een buitenkamer. Ben jij iemand die graag bij elke gelegenheid geniet van buiten te zijn? Dan is een glaswand precies wat je nodig hebt. Elk feest kan ongestoord doorgaan want wind en regen zijn niet langer spelbrekers. De glaswanden van Verano zijn ontworpen om het gebruikscomfort optimaal te vergroten.

Verano biedt 5 verschillende glaswanden aan, ieder met unieke eigenschappen. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden zodat jouw overkapping voldoet aan jouw verwachtingen en een buitenkamer wordt waar je 4 seizoenen lang geniet van buitenleven.

Verano overkapping met glaswand
Verano terrasoverkapping

Stijlvolle schuifwanden

De Nova schuifwand van Verano is een mooie schuifwand met een luxe uitstraling. Het aluminium frame kan worden opgevuld met aluminium of houten latten en verrijken zo je overkapping of balkon.
Een schuifwand is niet enkel mooi, maar heeft natuurlijk ook een functie.  Zo breekt de schuifwand de invallende zonnestralen en felle wind. Hierdoor is het steeds aangenaam onder je overkapping of of terras. Ze voorkomt ook de inkijk en vergroot dus je privacy.

V860 Screens Schuifwand V755 Nova Smolders 59232c 2

Bekijk hier enkele voorbeelden van glaswanden

Enkele realisaties van geplaatste glaswanden

Glas- of schuifwand plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden