Krijg een connexoonbox cadeau!

Koop vandaag minstens 2 zonweringen met Somfy IO motoren en krijg er een mooi cadeau bovenop!! 
Lees snel verder over dit unieke aanbod.

Lees meer

Bekijk snel de najaarsacties

Hallo herfstseizoen, hallo mooie kleuren en... HALLO KORTINGEN!!

Lees meer

Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart

Beste klanten,

Graag willen we jullie er op wijzen dat wij tijdens het verlengde hemelvaartweekend gesloten zullen zijn, dit van donderdag 15 augustus t/m zondag 18 augustus. Onze deur zal uiteraard weer gewoon voor jullie open staan vanaf maandag 19 augustus, ook zijn we dan opnieuw telefonisch bereikbaar. 

Lees snel verder voor meer informatie om ons te contacteren tijdens onze afwezigheid. 

 

Lees meer

Paasweekend

Lieve klanten,

Graag willen we jullie er op wijzen dat wij tijdens het verlengde paasweekend gesloten zullen zijn, dit van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april. Onze deur zal uiteraard weer gewoon voor jullie open staan vanaf dinsdag 23 april, ook zijn we dan opnieuw telefonisch bereikbaar. 

Lees snel verder voor meer informatie om ons te contacteren tijdens onze afwezigheid. 

 

Lees meer

Dekeyser op de 'Bouw&Reno 2019' beurs

Zoals elk jaar zullen wij ook deze editie weer te vinden zijn op de bouw&reno beurs die doorgaat in de Antwerp Expo van 12 t/m 20 januari 2019.

Een sympathiek en behulpzaam team zal maar al te graag voor je klaarstaan om je te verwelkomen op onze stand 4234 in hal 4. Zij zullen een luisterend oor bieden voor elke situatie en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing!

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou, we tonen je graag hoe de producten in zijn werking gaan en hoe ze het beste in jouw situatie passen. 

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed zal laten voelen er alle plezier van kunnen ontdekken! Zo ben je volgende zomer gegarandeerd gevrijwaard van TE warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

 

Wij nodigen je graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze stand en dit door op onderstaande link je gratis toegangsticket terug te vinden. Je ticket kan je gedurende de hele beursperiode gebruiken EN je mag zelf nog één iemand meenemen om je te vergezellen. Registreer je vandaag nog en ontvang je toegangsticket: https://www.easyfairsevents.com/manager/flow/BOR19/purl?vn=7930891012895

Lees meer

Sluitingsdagen tijdens de feestdagen

Wij gaan er even tussenuit tijdens de kerst -en nieuwjaarsperiode! Kom niet voor een gesloten deur te staan en lees snel verder over onze eindejaarssluiting.
Vergeet zeker niet je contactgegevens achter te laten indien je graag na onze vakantie wenst gecontacteerd te worden!
Wij wensen alvast iedereen een gezellig kerstfeest en een fantastisch mooi 2019 toe! 

Lees meer

Dekeyser werft aan!

Word jij onze nieuwe collega? 

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken en dit als technieker/plaatser met ervaring. 

Jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het plaatsen van  oa. zonnetenten, terrasoverkappingen, rolluiken, (ritz)screens, vliegenramen, uitvalschermen...
Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Ben jij gemotiveerd om bij te leren en te groeien samen met ons? Ben jij iemand met een hands-on mentaliteit?

Stuur dan vandaag nog je gegevens naar ons door

 

Wij beloven je een goede verloning,een gevarieerd takenpakket en een leuke werksfeer.

Lees meer

Zonwering... Uiteraard ook ideaal voor het najaar!

Wat is er nog mooier dan de herfst te verwelkomen door er middenin te kunnen zitten en de natuur langzaam te zien veranderen naar zijn prachtige herfstkleuren?

Niet enkel in de zomermaanden wanneer de temperatuur serieus de hoogte in gaat wordt er gebruik gemaakt van zonwering… Ook nu wanneer het ’s avonds al wat koeler wordt kan je nog zalig genieten van een glaasje op het terras of in de tuin dankzij onze overkapping waar je droog en uit de wind kan zitten dit door het gebruik van screens of glaswanden. Mocht het toch te koud worden kunnen we je ook nog voorzien van een dimbaar verwarmingselement voor onder uw overkapping, zodat je niet alles naar binnen hoeft te verhuizen wanneer het net zo gezellig was.

Wij informeren je graag over de eindeloze mogelijkheden en maken steeds een vrijblijvende offerte op.
Maak vandaag nog een afspraak, de zon zal steeds blijven schijnen ;-)

Lees meer

Wij blijven gewoon geopend tijdens de vakantieperiode, ook tijdens het bouwverlof!

Tijdens de zomermaanden waarin vele bedrijven hun jaarlijks verlof nemen blijft Dekeyser tot uwer beschikking staan, de showroom zal geopend zijn volgens onze openingsuren alsook telefonisch blijven wij bereikbaar.  

We wensen al onze klanten een heerlijke vakantie en een fantastische zomer toe!

Lees meer