Dekeyser opnieuw op de 'Bouw&Reno 2022' beurs

We mogen weer!

 

De editie van vorig jaar kon niet doorgaan omwille van het Covid-virus, maar '2022' wordt een beter jaar en we zijn weer helemaal terug!

Dit jaar zal de bouw&reno beurs doorgaan in de Antwerp Expo van zaterdag 15 t/m zondag 23 januari 2022.

Een sympathiek en behulpzaam team zal je maar al te graag verwelkomen op onze stand 4234 in hal 4. Zij zullen een luisterend oor bieden en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie!

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies, zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou.
We tonen je graag hoe zonwering werkt en hoe dit bij jouw thuis kan zorgen voor extra comfort. 

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed laat voelen, er alle plezier van kunnen ontdekken!
Zo ben je deze zomer gegarandeerd gevrijwaard van té warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

 

Wij nodigen jou en je partner/vriendin/broer/mama/... graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze stand, je kan bij ons in de showroom naar een toegangsticket vragen t.w.v. €20. 

Wees dus van harte welkom op onze stand en kom daar de belangrijkste Verano producten bewonderen! 

 

Opgelet: vanaf maandag 10 januari starten wij met het demonteren van een groot deel van onze producten uit de showroom, om deze op de beurs aan jullie te kunnen tentoonstellen.
Hierdoor zal er in onze showroom gedurende de volledige maand januari maar een beperkt aantal aan materialen te zien zijn. 
=> Onze showroom blijft wél gewoon geopend tijdens de volledige beursperiode!

Lees meer

Gesloten tijdens de kerstperiode

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van vrijdag 24 december tot maandag 3 januari. 
Wij hopen je nog dit jaar te mogen verwelkomen in onze toonzaal, maar kijken ook alvast uit naar een jaar vol nieuwigheden en uitdagingen.

Team Dekeyser

Lees meer

Herfstweer

Ondertussen ligt de zomer al even achter ons,  maar gelukkig heeft ook de herfst z'n charmes en kunnen we zo nu en dan nog genieten van het zonnetje en zachte temperaturen.
Ideaal dus om je tuinkamer terug op orde te zetten, je tuin alvast winterklaar te maken en ervoor te zorgen dat je zonwering netjes opgeborgen zit tot volgend jaar. 

Lees meer

Heel de zomer geopend!

Ondertussen werd het officieel zomer en hebben we al even kunnen genieten van zomerse temperaturen, terrasjes en een heerlijke bbq met familie en vrienden. Stilaan komt het normale leven weer op gang en kijken we uit naar een zomer vol leuke activiteiten. 
Plannen die vorig jaar werden uitgesteld omwille van COVID-19 zoals trouwen, reizen, voorstellingen, festivals...  zijn terug toegestaan en dus mogen en kunnen we weer een beetje meer dromen.

In onze sector hebben we echter gemerkt dat jullie niet hebben stilgezeten en dat jullie massaal hebben geïnvesteerd in huis en tuin. Thuiswerkers ondervonden de vele voordelen van zonwering en rolluiken en menig man sprong creatief om met onze overkappingen om en toverden zo hun tuin/terras om tot een waar (vakantie)paradijs. Een plaats om te ontsnappen aan alle COVID-19 perikelen, waar je even tot jezelf kan komen, stil te staan bij het hectische dagdagelijkse leven om zo te beseffen wat nu écht belangrijk is. 

Lees meer

La-la-lente!

 

Aaah heerlijk... die zon op je snoet doet een mens toch goed.
Ookal start de lente officieel pas binnen een maand, wij dromen alvast even weg bij deze temperaturen!
Denk jij stiekem ook al aan een lekker warme zomer en vakantie in eigen tuin? Nu met de pandemie die ons leven de laatste tijd nogal overheerst, is er niks leuker dan alvast te zorgen dat je tuin/terras tip top in orde is zodat je maximaal kan genieten van buitenleven.

Met een terrasoverkapping van Verano zorg je er in no-time voor dat je een vakantiegevoel creëert in eigen tuin!
Tijd dus om alvast wat ideeën te verzamelen, onze showroom te bewonderen en enkele tuincentra te bezoeken zodat je straks de perfecte tuin hebt om helemaal tot rust te komen.
Als dan je vakantieplannen alweer in het water dreigen te vallen, heb je toch een pareltje in je tuin staan waar je ten allen tijde kan van genieten!

Lees meer

Warme Wensen

Laten we samen een extra inspanning leveren om deze feestdagen zelfs op
afstand zo gezellig mogelijk te maken. 

Met deze tips maak je er vast en zeker een aangename periode van.

  • Begin op tijd met cadeau'tjes te kopen zo vermijd je de drukte.
    Shop lokaal en steun hiermee onze winkel(h)iers. Wist je trouwens dat de meeste winkels ook online hun diensten aanbieden?

  • Informeer zeker eens bij je favoriete restaurant naar het menu voor de feestdagen. Zo voorkom je een hoop stress bij het koken en steun je de plaatselijke horeca. Wist je trouwens dat vele café's bier/wijn/cocktailpakketten aanbieden?

  • Help elkaar en doe iets lief voor zij die eenzaam zijn. Post kaartjes en cadeautjes tijdig en organiseer een live uitpakparty met je vrienden en familie. Wist je dat vele webshops aanbieden om je bestelling in te pakken en af te leveren op bestemming?

  • Speel online spelletjes en vergeet hierbij niet je kerstoutfit aan te trekken. Jingle all the way

  • Maak van je woning een heuse kerstbeleving! Bespaar dit jaar niet op het versieren en decoreren van je woning

  • Vergeet ook je tuin niet! Zet hier en daar en vuurkorf neer en voorzie genoeg zitjes op ruime afstand van elkaar en geniet van de frisse lucht,zo waan je je in no time in Lapland! Natuurlijk wist je al lang dat je met een mooie tuinkamer van Dekeyser je dit plaatje helemaal compleet maakt

Lees meer

Zomerblues

 

Een eigentijdse overkapping met glas of polycarbonaat past bij elke woning en creëert een extra ruimte om gezellig te buiten te kunnen vertoeven. Al onze producten worden op maat gemaakt en volledig naar wens samengesteld.

Lees meer

Hittegolf op komst

Hoe jij ervoor kan zorgen dat je hoofd en je woning lekker koel blijven tijdens de aankomende hittegolf. Met zonwering van Dekeyser natuurlijk! 

Lees meer

De combinatie thuiswerken en zonwering op maat

Wij helpen jou

Bij Dekeyser helpen we je graag mee met het vinden van de juiste zonwering voor jouw situatie. Of nu de kinderen een middagdutje moeten doen, de kat het te warm heeft of je PC scherm slecht leesbaar is door het zonlicht. Wij bieden steeds de juiste oplossing door jouw woning te voorzien van de juiste zonwering.

Lees meer

Zomerse temperaturen

Nu er weer zomerse temperaturen worden verwacht en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Lees meer