Heel de zomer geopend!

Ondertussen werd het officieel zomer en hebben we al even kunnen genieten van zomerse temperaturen, terrasjes en een heerlijke bbq met familie en vrienden. Stilaan komt het normale leven weer op gang en kijken we uit naar een zomer vol leuke activiteiten. 
Plannen die vorig jaar werden uitgesteld omwille van COVID-19 zoals trouwen, reizen, voorstellingen, festivals...  zijn terug toegestaan en dus mogen en kunnen we weer een beetje meer dromen.

In onze sector hebben we echter gemerkt dat jullie niet hebben stilgezeten en dat jullie massaal hebben geïnvesteerd in huis en tuin. Thuiswerkers ondervonden de vele voordelen van zonwering en rolluiken en menig man sprong creatief om met onze overkappingen om en toverden zo hun tuin/terras om tot een waar (vakantie)paradijs. Een plaats om te ontsnappen aan alle COVID-19 perikelen, waar je even tot jezelf kan komen, stil te staan bij het hectische dagdagelijkse leven om zo te beseffen wat nu écht belangrijk is. 

Lees meer

Plaatser gezocht!

Wie komt ons team versterken?
Ben jij een teamplayer en hou je ervan om buiten te werken? Lees dan snel onze vacature en stel je kandidaat!

Lees meer

La-la-lente!

 

Aaah heerlijk... die zon op je snoet doet een mens toch goed.
Ookal start de lente officieel pas binnen een maand, wij dromen alvast even weg bij deze temperaturen!
Denk jij stiekem ook al aan een lekker warme zomer en vakantie in eigen tuin? Nu met de pandemie die ons leven de laatste tijd nogal overheerst, is er niks leuker dan alvast te zorgen dat je tuin/terras tip top in orde is zodat je maximaal kan genieten van buitenleven.

Met een terrasoverkapping van Verano zorg je er in no-time voor dat je een vakantiegevoel creëert in eigen tuin!
Tijd dus om alvast wat ideeën te verzamelen, onze showroom te bewonderen en enkele tuincentra te bezoeken zodat je straks de perfecte tuin hebt om helemaal tot rust te komen.
Als dan je vakantieplannen alweer in het water dreigen te vallen, heb je toch een pareltje in je tuin staan waar je ten allen tijde kan van genieten!

Lees meer

Warme Wensen

Laten we samen een extra inspanning leveren om deze feestdagen zelfs op
afstand zo gezellig mogelijk te maken. 

Met deze tips maak je er vast en zeker een aangename periode van.

  • Begin op tijd met cadeau'tjes te kopen zo vermijd je de drukte.
    Shop lokaal en steun hiermee onze winkel(h)iers. Wist je trouwens dat de meeste winkels ook online hun diensten aanbieden?

  • Informeer zeker eens bij je favoriete restaurant naar het menu voor de feestdagen. Zo voorkom je een hoop stress bij het koken en steun je de plaatselijke horeca. Wist je trouwens dat vele café's bier/wijn/cocktailpakketten aanbieden?

  • Help elkaar en doe iets lief voor zij die eenzaam zijn. Post kaartjes en cadeautjes tijdig en organiseer een live uitpakparty met je vrienden en familie. Wist je dat vele webshops aanbieden om je bestelling in te pakken en af te leveren op bestemming?

  • Speel online spelletjes en vergeet hierbij niet je kerstoutfit aan te trekken. Jingle all the way

  • Maak van je woning een heuse kerstbeleving! Bespaar dit jaar niet op het versieren en decoreren van je woning

  • Vergeet ook je tuin niet! Zet hier en daar en vuurkorf neer en voorzie genoeg zitjes op ruime afstand van elkaar en geniet van de frisse lucht,zo waan je je in no time in Lapland! Natuurlijk wist je al lang dat je met een mooie tuinkamer van Dekeyser je dit plaatje helemaal compleet maakt

Lees meer

Zomerblues

 

Een eigentijdse overkapping met glas of polycarbonaat past bij elke woning en creëert een extra ruimte om gezellig te buiten te kunnen vertoeven. Al onze producten worden op maat gemaakt en volledig naar wens samengesteld.

Lees meer

Hittegolf op komst

Hoe jij ervoor kan zorgen dat je hoofd en je woning lekker koel blijven tijdens de aankomende hittegolf. Met zonwering van Dekeyser natuurlijk! 

Lees meer

De combinatie thuiswerken en zonwering op maat

Wij helpen jou

Bij Dekeyser helpen we je graag mee met het vinden van de juiste zonwering voor jouw situatie. Of nu de kinderen een middagdutje moeten doen, de kat het te warm heeft of je PC scherm slecht leesbaar is door het zonlicht. Wij bieden steeds de juiste oplossing door jouw woning te voorzien van de juiste zonwering.

Lees meer

Zomerse temperaturen

Nu er weer zomerse temperaturen worden verwacht en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Lees meer

Vakantiegevoel in eigen tuin creëeren #staycation

Bij Dekeyser vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslang het is het idee dat telt toch? ;-)

Lees meer

Het is lente bij Dekeyser

 

De lente laat niet op zich wachten


Terwijl wij met z'n allen massaal thuis in ons kot blijven, deed de lente haar intrede. De zon was de afgelopen weken al volop aanwezig. Eindelijk kunnen we weer wat vitamine D opdoen en kunnen we onze tuin uit haar winterslaap halen.
Zeker in deze onzekere tijden kijken we met z'n allen massaal uit naar de zomer en hopen we dat het normale leven snel terug op gang komt.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om te genieten van die eerste frisse pint op een zonnig terras en vallen veel reisplannen dit jaar in het water. Maar niks belet ons om het (ook in tijden van de coronacrisis) thuis zo gezellig mogelijk te maken. Even de tijd nemen om voor jezelf en je gezin te zorgen. Maak dus nu al je tuin/terras in orde zodat je straks familie en vrienden kan uitnodigen en de BBQ kan bovenhalen. Want 1 ding is zeker na dit alles gaan we volop profiteren van het sociale contact en de zomer!

Lees meer