Dekeyser op de 'Bouw&Reno 2024' beurs!

We zijn er weer bij!

 

Zoals elk jaar zal de bouw&reno beurs doorgaan in de Antwerp Expo en dit vanaf zaterdag 13 januari t/m zondag 21 januari 2024.

Een sympathiek en behulpzaam team zal je maar al te graag verwelkomen op onze GLOEDNIEUWE(!) stand met nummer 4351 in hal 4. Onze verkopers zullen een luisterend oor bieden en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie!

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies, zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou.
We tonen je graag hoe zonwering werkt en hoe dit bij jouw thuis kan zorgen voor extra comfort. 

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed laat voelen, er alle plezier kunnen uithalen!
Zo ben je deze zomer gegarandeerd gevrijwaard van té warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

 

Wij nodigen jou en je partner/vriendin/broer/mama/... graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze vernieuwde stand, je kan bij ons in de showroom naar een toegangsticket voor 2 personen vragen t.w.v. €22. 

Wees dus van harte welkom en kom de meeste Verano producten bij ons bewonderen! 

 

Opgelet: vanaf zaterdag 13 januari tot het einde van de beurs zullen al onze vertegenwoordigers aanwezig zijn op de stand, waardoor inlichtingen en prijsoffertes in onze showroom minimaal zullen zijn. 
=> Onze showroom blijft wél gewoon geopend tijdens de volledige beursperiode!

Lees meer

De herfstkortingen zijn er weer: upgrade jouw woning en bespaar geld!  

Algemene voorwaarden

  • De acties "ritsscreens" zijn onderling niet cumuleerbaar
  • De acties "rolluiken" zijn onderling niet cumuleerbaar
  • Bij gekoppelde lamellendaken wordt de korting van 300€ slechts eenmaal verrekend
  • Acties geldig van 1 oktober tem 15 december 2023
Lees meer

Een terrasoverkapping met doek

Terrasoverkappingen zijn het ultieme product om op je terras een beschutte plek te creëren. De klassieke overkapping heeft een dak van glas of polycarbonaat en beschermt je effectief tegen de regen en ook deels tegen de invallende zon. Een terrasoverkapping met doek of ook wel pergolazonwering kan er echter voor zorgen dat je volledig beschermd bent tegen zowel de zon als de regen. Op deze manier ben je trouwens nooit meer afhankelijk van de uitspatting van het weer.

Lees meer

Kies je voor rolluiken of toch beter voor screens?

Screens of rolluiken? Is er een groot verschil en zo ja wat past het best bij jouw situatie?
Je leest er alles over in onze nieuwste blog.

Kijk en vergelijk

Lees meer

Hoe hou ik mijn hoofd en mijn woning koel tijdens deze warme zomerse temperaturen?

Wij geven alvast enkele tips om dagen met zomerse temperturen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen

Lees meer

Zonwering beschermt op 3 manieren

Zonwering beschermt op 3 manieren.
Lees er alles over op onze website en ontdek ons gamma aan zonwering van Verano

Lees meer

Midzomeracties 2022

De zomer is dichterbij dan je denkt!  Om je alvast op weg te helpen met het summerproof maken van je tuin of terras pakt onze leverancier Verano uit met 6 hele leuke acties, zo bespaar je maar liefst tot 300,- EUR*.

 

  • 100€ op elke 3de screen type V550, V599(XL) en V870S 
  • 100€ op een screen V550 met Solar bediening 
  • 200€ op een elektrisch zonnescherm types V280 Ipanema, V296 Santos,V360 St. Tropez, V460 Santander en V480 Cannes 
  • 200€ op een terrasoverkapping V905 Iseo, V908 Ledro 
  • 300€ op een pergola V642 Tumba of V805 Cortona 
  • 300€ op een lamellendak V870 Arezzo 


*vraag onze vertegenwoordiger naar de voorwaarden

Lees meer

Wereld Earth Day - 22 april

Wat doe jij om onze planeet te helpen?

 

Op 22 april is het naar jaarlijkse gewoonte Earth Day. Wereldwijd zetten mensen en organisatie zich in om milieubewustwording onder de aandacht te brengen, met als doel het milieu te verbeteren. Verandering begint bij actie, klein of groot. Draag ook een steentje bij en zorg voor een groene toekomst voor jezelf en voor de toekomst.

Misschien denk je bij Earth Day niet meteen aan onze sector, maar toch dragen wij ons steentje bij voor een gezondere planeet!

Met de juiste zonwering van Verano - oftewel zonregeling - zorg je voor een optimaal klimaat binnenshuis waardoor de airco minder hard moet werken en er dus energie bespaard wordt.

Wil je meer weten en bijdragen aan een groene samenleving? Laat je dan vandaag nog informeren naar de mogelijkheden van zonwering

Lees meer

Herfstweer

Ondertussen ligt de zomer al even achter ons,  maar gelukkig heeft ook de herfst z'n charmes en kunnen we zo nu en dan nog genieten van het zonnetje en zachte temperaturen.
Ideaal dus om je tuinkamer terug op orde te zetten, je tuin alvast winterklaar te maken en ervoor te zorgen dat je zonwering netjes opgeborgen zit tot volgend jaar. 

Lees meer

Heel de zomer geopend!

Ondertussen werd het officieel zomer en hebben we al even kunnen genieten van zomerse temperaturen, terrasjes en een heerlijke bbq met familie en vrienden. Stilaan komt het normale leven weer op gang en kijken we uit naar een zomer vol leuke activiteiten. 
Plannen die vorig jaar werden uitgesteld omwille van COVID-19 zoals trouwen, reizen, voorstellingen, festivals...  zijn terug toegestaan en dus mogen en kunnen we weer een beetje meer dromen.

In onze sector hebben we echter gemerkt dat jullie niet hebben stilgezeten en dat jullie massaal hebben geïnvesteerd in huis en tuin. Thuiswerkers ondervonden de vele voordelen van zonwering en rolluiken en menig man sprong creatief om met onze overkappingen om en toverden zo hun tuin/terras om tot een waar (vakantie)paradijs. Een plaats om te ontsnappen aan alle COVID-19 perikelen, waar je even tot jezelf kan komen, stil te staan bij het hectische dagdagelijkse leven om zo te beseffen wat nu écht belangrijk is. 

Lees meer