Zomerblues

 

Een eigentijdse overkapping met glas of polycarbonaat past bij elke woning en creëert een extra ruimte om gezellig te buiten te kunnen vertoeven. Al onze producten worden op maat gemaakt en volledig naar wens samengesteld.

Lees meer

Hittegolf op komst

Hoe jij ervoor kan zorgen dat je hoofd en je woning lekker koel blijven tijdens de aankomende hittegolf. Met zonwering van Dekeyser natuurlijk! 

Lees meer

De combinatie thuiswerken en zonwering op maat

Wij helpen jou

Bij Dekeyser helpen we je graag mee met het vinden van de juiste zonwering voor jouw situatie. Of nu de kinderen een middagdutje moeten doen, de kat het te warm heeft of je PC scherm slecht leesbaar is door het zonlicht. Wij bieden steeds de juiste oplossing door jouw woning te voorzien van de juiste zonwering.

Lees meer

Plaatser gezocht

Wie komt ons team versterken?
Ben jij een teamplayer en hou je ervan om buiten te werken? Lees dan snel onze vacature en stel je kandidaat!

Lees meer

Zomerse temperaturen

Nu er weer zomerse temperaturen worden verwacht en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Lees meer

Vakantiegevoel in eigen tuin creëeren #staycation

Bij Dekeyser vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslang het is het idee dat telt toch? ;-)

Lees meer

Het is lente bij Dekeyser

 

De lente laat niet op zich wachten


Terwijl wij met z'n allen massaal thuis in ons kot blijven, deed de lente haar intrede. De zon was de afgelopen weken al volop aanwezig. Eindelijk kunnen we weer wat vitamine D opdoen en kunnen we onze tuin uit haar winterslaap halen.
Zeker in deze onzekere tijden kijken we met z'n allen massaal uit naar de zomer en hopen we dat het normale leven snel terug op gang komt.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om te genieten van die eerste frisse pint op een zonnig terras en vallen veel reisplannen dit jaar in het water. Maar niks belet ons om het (ook in tijden van de coronacrisis) thuis zo gezellig mogelijk te maken. Even de tijd nemen om voor jezelf en je gezin te zorgen. Maak dus nu al je tuin/terras in orde zodat je straks familie en vrienden kan uitnodigen en de BBQ kan bovenhalen. Want 1 ding is zeker na dit alles gaan we volop profiteren van het sociale contact en de zomer!

Lees meer

Dekeyser laat je niet in de steek!

Blader door onze brochures of bekijk onze realisaties en laat je inspireren. Je kan ook met onze verkopers via Whatsapp of smartphone videochatten en ons zo rondleiden in je tuin of woning om samen een geschikte oplossing te zoeken. Of we leiden je virtueel door onze showroom.

Lees meer

Showroom gesloten in het weekend

Ten gevolge van het Coronavirus en de maatregelen hieromtrent zal ook onze toonzaal in het weekend gesloten zijn en dit tot deze maatregelen worden opgeheven.

Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar en kan je ook op afspraak bij ons terecht of komen wij geheel vrijblijvend bij je langs met de nodige informatie en stalen.

De openingsuren tijdens de week blijven voorlopig ongewijzigd, we volgen de situatie op de voet en zullen indien nodig bijkomende maatregelen treffen. Wij geven graag advies over zonwering, screens, terrasoverkappingen, ... via andere kanalen zoals : mail, telefoon, messenger.

Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verder respecteren we de beslissing en hopen we op medewerking van onze klanten om het risico tot besmetting te minimaliseren door een goede handhygiëne en bij ziekte thuis te blijven.

Heb je nog andere vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Lees meer

Smaakvolle schuifwand Nova 

De Verano schuifwand Nova is een smaakvolle aluminium schuifwand met aluminium of houten lamellen. Een mooie elegante manier om inkijk, directe zon en wind te verminderen onder je overkapping, op je terras of op je balkon.
De schuifwand wordt bevestigd op een rail en gleidt soepel heen en weer. Zo creëer je in een handomdraai die mooie buitenruimte waar je al zo lang van droomt! Deze kwalitatieve schuifwand geeft jouw overkapping of lamellendak een luxe uitstraling en biedt eveneens meer comfort.
Voor wie toch op zoek is naar een andere manier op een overkapping af te sluiten hebben we ook nog onze screens, glaswanden, windschermen, vaste wanden, ...
Kortom bij Dekeyser in Brasschaat vind je een uitgebreid assortiment aan producten die jouw buitenleven zo aangemaan en comfortabel mogelijk te maken.
Kom vandaag nog langs in onze toonzaal en ontdek het zelf!

Lees meer