Smaakvolle schuifwand Nova 

De Verano schuifwand Nova is een smaakvolle aluminium schuifwand met aluminium of houten lamellen. Een mooie elegante manier om inkijk, directe zon en wind te verminderen onder je overkapping, op je terras of op je balkon.
De schuifwand wordt bevestigd op een rail en gleidt soepel heen en weer. Zo creëer je in een handomdraai die mooie buitenruimte waar je al zo lang van droomt! Deze kwalitatieve schuifwand geeft jouw overkapping of lamellendak een luxe uitstraling en biedt eveneens meer comfort.
Voor wie toch op zoek is naar een andere manier op een overkapping af te sluiten hebben we ook nog onze screens, glaswanden, windschermen, vaste wanden, ...
Kortom bij Dekeyser in Brasschaat vind je een uitgebreid assortiment aan producten die jouw buitenleven zo aangemaan en comfortabel mogelijk te maken.
Kom vandaag nog langs in onze toonzaal en ontdek het zelf!

Lees meer

Gebruik kleur in je interieur

Tranquil Dawn is dé kleur van 2020

De kleur haalde haar inspiratie uit het "ochtendlicht", ze creërt een serene en kalme sfeer in huis en kan met heel wat andere kleuren en materialen gecombineerd worden.

De grijsgroenige kleur heeft iets fris en tevens rustgevend en past daarom in bijna elk interieur. Je kan deze kleur gebruiken om een accentmuur vorm te geven. Gebruik daarbij kussens in andere pasteltinten, groentinten of neutrale kleuren en je maakt je huis super gezellig. Ook een mooie plant komt met deze kleur helemaal tot haar recht in jouw interieur. Kies voor binnenzonwering en maak het nog gezelliger binnenshuis!
Wist je dat onze collectie ook voorziet in mooie trendy kleuren? Bekijk zeker eens onze rolgordijnen en aluminium jaloeziën.
Tranquil Dawn staat ook prachtig in combinatie met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld onze houten jaloeziën of kies voor binnenscreens met een rustgevende kleur en schilder je plafond voor de verandering eens in deze nieuwe trendkleur.

Uiteraard past de grijsgroenige kleur ook perfect onder je overkapping of lamellendak

 

Foto : melaniejadedesign.com
Lees meer

Maak buitenleven aangenaam met een tuinkamer

 

Vandaag de dag ontsnappen we maar al te graag even aan de hedendaagse stress. In het weekend maken we al eens een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur en ook reizen was nog nooit zo populair, want we genieten van de ongedwongen sfeer en de heerlijke zon

Zeker tijdens de grijze dagen verlangen we naar die warme zonnestralen. Steeds vaker zoeken we naar manieren om ook in ons dagelijks leven aan deze behoeftes tegemoet te komen.

Er duiken steeds meer innovatieve manieren op om toch wat groen kwijt te kunnen. Denk maar aan de groene gevels die niet enkel een oplossing bieden voor de klimaatverandering of hevige regenval, een groene omgeving zorgt er namelijk ook voor dat we ons prettiger voelen. 

Ook grote raampartijen zijn hot! Ze zorgen ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt in onze woning.
Hoe meer daglicht, hoe beter we ons in ons vel voelen en hoe meer comfort we ervaren. 

Lees meer

Happy Holidays!!

Wij gaan er even tussenuit tijdens de kerst -en nieuwjaarsperiode! Kom niet voor een gesloten deur te staan en lees snel verder over onze eindejaarssluiting.
Vergeet zeker niet je contactgegevens achter te laten indien je graag na onze vakantie wenst gecontacteerd te worden!
Wij wensen alvast iedereen een gezellig kerstfeest en een fantastisch mooi 2020 toe! 

Lees meer

Bekijk snel de najaarsacties

Hallo herfstseizoen, hallo mooie kleuren en... HALLO KORTINGEN!!

Lees meer

Black Friday was nog nooit zo populair!! 

Wij doen mee! Onze deur zal geopend zijn tot 20u op vrijdag 29 november!!
Kom jij ook?

Lees meer

Krijg een connexoonbox cadeau!

Koop vandaag minstens 2 zonweringen met Somfy IO motoren en krijg er een mooi cadeau bovenop!! 
Lees snel verder over dit unieke aanbod.

Lees meer

Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart

Beste klanten,

Graag willen we jullie er op wijzen dat wij tijdens het verlengde hemelvaartweekend gesloten zullen zijn, dit van donderdag 15 augustus t/m zondag 18 augustus. Onze deur zal uiteraard weer gewoon voor jullie open staan vanaf maandag 19 augustus, ook zijn we dan opnieuw telefonisch bereikbaar. 

Lees snel verder voor meer informatie om ons te contacteren tijdens onze afwezigheid. 

 

Lees meer

Paasweekend

Lieve klanten,

Graag willen we jullie er op wijzen dat wij tijdens het verlengde paasweekend gesloten zullen zijn, dit van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april. Onze deur zal uiteraard weer gewoon voor jullie open staan vanaf dinsdag 23 april, ook zijn we dan opnieuw telefonisch bereikbaar. 

Lees snel verder voor meer informatie om ons te contacteren tijdens onze afwezigheid. 

 

Lees meer