Paasweekend

Lieve klanten,

Graag willen we jullie er op wijzen dat wij tijdens het verlengde paasweekend gesloten zullen zijn, dit van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april. Onze deur zal uiteraard weer gewoon voor jullie open staan vanaf dinsdag 23 april, ook zijn we dan opnieuw telefonisch bereikbaar. 

Lees snel verder voor meer informatie om ons te contacteren tijdens onze afwezigheid. 

 

Lees meer

Zonwering... Uiteraard ook ideaal voor het najaar!

Wat is er nog mooier dan de herfst te verwelkomen door er middenin te kunnen zitten en de natuur langzaam te zien veranderen naar zijn prachtige herfstkleuren?

Niet enkel in de zomermaanden wanneer de temperatuur serieus de hoogte in gaat wordt er gebruik gemaakt van zonwering… Ook nu wanneer het ’s avonds al wat koeler wordt kan je nog zalig genieten van een glaasje op het terras of in de tuin dankzij onze overkapping waar je droog en uit de wind kan zitten dit door het gebruik van screens of glaswanden. Mocht het toch te koud worden kunnen we je ook nog voorzien van een dimbaar verwarmingselement voor onder jouw overkapping, zodat je niet alles naar binnen hoeft te verhuizen wanneer het net zo gezellig was.

Wij informeren je graag over de eindeloze mogelijkheden en maken steeds een vrijblijvende offerte op.
Maak vandaag nog een afspraak, de zon zal steeds blijven schijnen ;-)

Lees meer

Wij blijven gewoon geopend tijdens de vakantieperiode, ook tijdens het bouwverlof!

Tijdens de zomermaanden waarin vele bedrijven hun jaarlijks verlof nemen blijft Dekeyser tot uwer beschikking staan, de showroom zal geopend zijn volgens onze openingsuren alsook telefonisch blijven wij bereikbaar.  

We wensen al onze klanten een heerlijke vakantie en een fantastische zomer toe!

Lees meer

Bye bye Winter, Hello Spring!

Byebye Winter, Hello Spring!

Eindelijk! Na een lange koude winter is daar de eerste voorjaarszon weer te voelen, ben jij klaar voor het buitenleven? Wij wel! En om je nog meer te laten genieten van de eerste zonnestralen, zijn er enkele interessante voorjaarsacties waardoor je niet meer uit je tuin of van je terras bent weg te slaan.

Om je avonden in de tuin of op het terras nog aangenamer te maken, biedt Verano bij aankoop van een terrasoverkapping een Weber BBQ, een kleurrijke hangmat OF een terrasheater aan en dit geheel gratis!

Wie met het idee zit om in de toekomst een zonnescherm aan te kopen, is het misschien nu wel de moment hiervoor, want bij aankoop van een Verano zonnescherm krijg je er momenteel een gratis Somfy WT motor met schakelaar bij.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak voor advies, een opmeting of een offerte.

Lees meer

Shoppen in Brasschaat

Op zaterdag 7 april organiseert Brasschaat de 2e editie van "Shoppen in Brasschaat".
Ook ons team zal klaar staan om je te ontvangen in onze ruime toonzaal waar je al de zonweringen en overkappingen van Verano kan komen ontdekken.

We zullen een speciaal hoekje creëren om je een unieke belevenis te bezorgen, zo ervaar je hoe ons product je kan helpen bij een heerlijke zorgeloze zomer in eigen tuin!

Lees meer