Bouw En Reno Beurs 2019

Zoals elk jaar zullen wij ook deze editie weer te vinden zijn op de bouw&reno beurs die doorgaat in de Antwerp Expo van 12 t/m 20 januari 2019.

Een sympathiek en behulpzaam team zal maar al te graag voor je klaarstaan om je te verwelkomen op onze stand 4234 in hal 4. Zij zullen een luisterend oor bieden voor elke situatie en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing!

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou, we tonen je graag hoe de producten in zijn werking gaan en hoe ze het beste in jouw situatie passen. 

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed zal laten voelen er alle plezier van kunnen ontdekken! Zo ben je volgende zomer gegarandeerd gevrijwaard van TE warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

 

Wij nodigen je graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze stand en dit door op onderstaande link je gratis toegangsticket terug te vinden. Je ticket kan je gedurende de hele beursperiode gebruiken EN je mag zelf nog één iemand meenemen om je te vergezellen. Registreer je vandaag nog en ontvang je toegangsticket: https://www.easyfairsevents.com/manager/flow/BOR19/purl?vn=7930891012895

Bekijk alvast op onze homepagina de verschillende zonwering producten die wij jou kunnen voorstellen!

Overkapping met glas
Screen6 2
Voorzetrolluiken
Zonnescherm V296

Uiteraard hoef je niet te wachten op de beurs om ons op te zoeken, in onze showroom kan je ook steeds een groot gamma van de Verano producten bekijken! Wij maken graag tijd vrij om een offerte op maat te bezorgen, vul hieronder je gegevens in en wij maken snel een afspraak om vrijblijvend onze vertegenwoordiger langs te sturen.