Bor20 Logo Datum 02

Zoals elk jaar zullen wij ook deze editie weer te vinden zijn op de bouw&reno beurs die doorgaat in de Antwerp Expo van 11 t/m 19 januari 2020.

Een sympathiek en behulpzaam team zal je maar al te graag verwelkomen op onze stand 4234 in hal 4. Zij zullen een luisterend oor bieden en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie!

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies, zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou.
We tonen je graag hoe zonwering werkt en hoe dit bij jouw thuis kan zorgen voor extra comfort. 

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed laat voelen, er alle plezier van kunnen ontdekken!
Zo ben je volgende zomer gegarandeerd gevrijwaard van té warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

 

Wij nodigen jou en je partner graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze stand, je kan bij ons in de showroom naar een toegangsticket vragen t.w.v. €20. 

Opgelet: vanaf woensdag 8 januari starten wij met het demonteren van een gedeeltelijke selectie van producten uit onze showroom, om deze op de beurs aan jou te kunnen tentoonstellen. Hierdoor kunnen we je tijdelijk wat minder producten laten zien. 
Onze showroom blijft wél gewoon geopend tijdens de volledige beursperiode.
Wees dus van harte welkom op onze stand en kom daar de Verano producten bewonderen! 

Bekijk alvast eens op onze website de verschillende producten die wij jou kunnen aanbieden!

Uiteraard hoef je niet te wachten op de beurs om ons op te zoeken, in onze showroom kan je ook steeds een groot gamma van de Verano producten bekijken! Wij maken ook graag tijd vrij om een offerte op maat te bezorgen, vul hieronder je gegevens in en wij maken snel een afspraak om vrijblijvend onze vertegenwoordiger langs te sturen.