Bor22 Facebook Posts 1200x630 Bezoek

We mogen weer!

 

De editie van vorig jaar kon niet doorgaan omwille van het Covid-virus, maar '2022' wordt een beter jaar en we zijn weer helemaal terug!

Dit jaar zal de bouw&reno beurs doorgaan in de Antwerp Expo van zaterdag 15 t/m zondag 23 januari 2022.

Een sympathiek en behulpzaam team zal je maar al te graag verwelkomen op onze stand 4234 in hal 4. Zij zullen een luisterend oor bieden en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie!

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies, zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou.
We tonen je graag hoe zonwering werkt en hoe dit bij jouw thuis kan zorgen voor extra comfort. 

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed laat voelen, er alle plezier van kunnen ontdekken!
Zo ben je deze zomer gegarandeerd gevrijwaard van té warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

 

Wij nodigen jou en je partner/vriendin/broer/mama/... graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze stand, je kan bij ons in de showroom naar een toegangsticket vragen t.w.v. €20. 

Wees dus van harte welkom op onze stand en kom daar de belangrijkste Verano producten bewonderen! 

 

Opgelet: vanaf maandag 10 januari starten wij met het demonteren van een groot deel van onze producten uit de showroom, om deze op de beurs aan jullie te kunnen tentoonstellen.
Hierdoor zal er in onze showroom gedurende de volledige maand januari maar een beperkt aantal aan materialen te zien zijn. 
=> Onze showroom blijft wél gewoon geopend tijdens de volledige beursperiode!

Bekijk alvast op onze website de verschillende producten die wij jou kunnen aanbieden!

Uiteraard hoef je niet te wachten op de beurs om ons op te zoeken, in onze showroom kan je ook steeds een groot gamma van de Verano producten bekijken! (uitgezonderd tijdens de beursperiode)
Wij maken ook graag tijd vrij om een offerte op maat te bezorgen, vul hieronder je gegevens in en wij maken snel een afspraak om vrijblijvend onze vertegenwoordiger langs te sturen.