Feestdagen Dekeyser

Hoe deze feestdagen Coronaproof, maar toch gezellig maken?

Laten we samen een extra inspanning leveren om deze feestdagen zelfs op
afstand zo gezellig mogelijk te maken. 

Met deze tips maak je er vast en zeker een aangename periode van.

  • Begin op tijd met cadeau'tjes te kopen zo vermijd je de drukte.
    Shop lokaal en steun hiermee onze winkel(h)iers. Wist je trouwens dat de meeste winkels ook online hun diensten aanbieden?

  • Informeer zeker eens bij je favoriete restaurant naar het menu voor de feestdagen. Zo voorkom je een hoop stress bij het koken en steun je de plaatselijke horeca. Wist je trouwens dat vele café's bier/wijn/cocktailpakketten aanbieden?

  • Help elkaar en doe iets lief voor zij die eenzaam zijn. Post kaartjes en cadeautjes tijdig en organiseer een live uitpakparty met je vrienden en familie. Wist je dat vele webshops aanbieden om je bestelling in te pakken en af te leveren op bestemming?

  • Speel online spelletjes en vergeet hierbij niet je kerstoutfit aan te trekken. Jingle all the way

  • Maak van je woning een heuse kerstbeleving! Bespaar dit jaar niet op het versieren en decoreren van je woning

  • Vergeet ook je tuin niet! Zet hier en daar en vuurkorf neer en voorzie genoeg zitjes op ruime afstand van elkaar en geniet van de frisse lucht,zo waan je je in no time in Lapland! Natuurlijk wist je al lang dat je met een mooie tuinkamer van Dekeyser je dit plaatje helemaal compleet maakt

Happy Kids Xmas

 

Ondanks alle maatregelen i.v.m. Covid-19 wensen wij jou, je familie en vrienden het allerbeste voor het nieuwe jaar.  Laten we samen proosten op een fantastisch 2021 en hopen dat we geleerd hebben uit het voorbije jaar.
Dat we appreciëren wat we hebben en vaker stilstaan bij zij die het extra moeilijk hadden om deze vreemde periode te trotseren.
Jong en oud, elke generatie heeft dit jaar op een andere manier ervaren.
Wij zijn alvast blij dat onze klanten ons toch wisten te vinden en dat we ervoor hebben kunnen zorgen dat ze ten volle konden genieten van een zomer in eigen tuin.

 
 
Dekeyser Wensen

Onze toonzaal zal gesloten zijn vanaf 24 december 2020 tot 4 januari 2021