Rolluiken voor nieuwbouw of bestaande woning

Rolluiken combineren het nuttige met het aangename. Ze beschermen je woning en bieden een comfortabel gevoel. En zijn de oplossing voor warmtebehoud in de winter en wartevorming in de zomer. Rolluiken helpen op die manier u energie te besparen.

Of je nu op zoek bent naar rolluiken voor je nieuwbouw of bestaande woning, bij Dekeyser ben je aan het juiste adres voor rolluiken van topkwaliteit. Wij zijn officieel plaatser van de rolluiken van Verano. We komen graag ter plaatse om de situatie en de mogelijkheden met je af te stemmen.

Zo kan je kiezen voor voorzetrolluiken, waarbij breekwerk aan de buitenzijde van het raam of de gevel overbodig is. Plaatsing is op de dagkant. Of voor inbouwrolluiken, die we naadloos integreren in je gevel. Oude inbouwrolluiken vervangen we trouwens probleemloos.

Verano rolluiken met Somfy automatisatie

Het automatiseren van je rolluiken doen we met  Somfy. Handig, want het manueel optrekken en neerlaten van rolluiken is dan niet meer nodig. Er zijn diverse mogelijkheden die we graag met je bespreken: 

  • met een schakelaar
  • draadloos (rts of io) met afstandsbediening 
  • aansturing mogelijk met computer, smartphone of tablet
  • verbinding mogelijk met domoticasysteem
  • solar pro (zonnepaneel)
Somfy Rolluiken

Enkele realisaties van geplaatste rolluiken

Rolluiken plaatsen of vervangen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden