Rolluiken voor nieuwbouw of bestaande woning

Rolluiken combineren het nuttige met het aangename. Een rolluik beschermt en isoleert je woning en biedt een comfortabel gevoel. Rolluiken zijn de oplossing voor behoud van warmte in de winter en minder vorming van warmte in de zomer. Rolluiken helpen jou op die manier om energie te besparen.

Of je nu op zoek bent naar rolluiken voor je nieuwbouw of bestaande woning, bij Dekeyser ben je aan het juiste adres voor rolluiken van topkwaliteit. Wij zijn officieel plaatser van de rolluiken van Verano. We komen graag ter plaatse om de situatie en de mogelijkheden met je af te stemmen.

Zo kan je kiezen voor voorzetrolluiken, waarbij breekwerk aan de buitenzijde van het raam of de gevel overbodig is. De plaatsing gebeurd meestal op de dagkant, maar rolluiken kunnen we uiteraard ook in de dag plaatsen.
Of voor inbouwrolluiken, die we naadloos integreren in je gevel. Oude inbouwrolluiken vervangen we trouwens probleemloos.

Verano rolluiken met Somfy automatisatie

Het automatiseren van je rolluiken doen we met  Somfy. Handig, want het manueel optrekken en neerlaten van rolluiken is dan niet meer nodig. Er zijn diverse mogelijkheden die we graag met je bespreken: 

  • met een schakelaar
  • draadloos (rts of io) met bediening van op afstand.
  • aansturing ook mogelijk met computer, smartphone of tablet.
  • verbinding mogelijk met domoticasysteem
  • solar pro, via zonnepaneel
Somfy Rolluiken

Enkele realisaties van geplaatste rolluiken

Rolluiken plaatsen of vervangen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden