Geniet van het buitenleven onder een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping op maat van Verano geniet je het hele jaar door met volle teugen van het buitenleven. Wij bieden een totaalservice, inclusief afwerking van de terrasoverkapping volgens jouw wensen. Onze hoogwaardige terrasoverkappingen sluiten perfect aan op de stijl van je woning. Dankzij onze ruime keuze aan kleuren, de uiteenlopende mogelijkheden qua stijl en de verschillende types van terrasoverkappingen hebben we voor elke situatie een prachtige oplossing.
Onze projectleider begeleidt je van het begin tot het einde en zal je graag te woord staan bij al jouw vragen.
Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons hoe wij je kunnen helpen.

Verschillende types terrasoverkappingen 

Kies het type terrasoverkapping dat perfect bij jouw woning en budget past. Voor het frame van de terrasoverkapping heb je de vrije keuze uit alle RAL-kleuren.

Welk dak kies je? 

Bij vrijwel elk type van overkapping heb je een keuze uit verschillende soorten daken: 

  • Polycarbonaat in kunststof: dit dak is vrijwel onbreekbaar, maar toch zeer licht in gewicht. Een zeer prijsvriendelijke oplossing.
  • Een glazen dak: het gelaagde glas is meer dan voldoende stevig. Glas garandeert een mooie uitstraling voor jouw terrasoverkapping. Het licht van de zon krijgt de kans om vrij te stromen.
  • Een dak met openschuifbaar PVC doek: een terrasoverkapping voor alle vier de seizoenen voorzien van een PVC doek dat je ook volledig kan openschuiven.
  • Een dak met draaibare en of schuifbare lamellen: je hebt een waterdicht dak én een zonwering in één oplossing.

Terrasoverkapping laten plaatsen?

Neem contact op voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor terrasoverkappingen. Onze projectleider komt bij je langs.

Neem contact op voor een terrasoverkapping Brochures downloaden