De perfecte zonwering bij zon en regen

 

De pergolazonwering van Verano is uitermate geschikt bij zowel zon als regen. Zo kan je ook tijdens een regenbui toch buiten vertoeven en valt je geplande BBQ niet in het water. Het is tevens ook de perfecte bescherming tegen de zon! Onze pergolazonwering kan ook als verandazonwering worden gebruikt.

V642 Tumba winnaar van de Reddot Design Award

 

Verano heeft met z'n pergolazonwering de Reddot Design Award gewonnen in 2020. De palen en zijgeleiders van de Tumba hebben hetzelfde formaat waardoor ze eenheid creëeren. Het 100% hi-tec polyster doek daar door middel van een rits in de zijgeiders loopt, is zonwerend en weersbestendig.

V642 Tumba Terrasoverkapping Brasschaat

De eigenschappen van een pergolazonwering

De pergolazonwering van Verano is vervaardigd uit duurzaam aluminium. Aluminium kent een lange levensduur en is tevens licht van gewicht. Het aluminium kan in alle (standaard) RAL kleuren worden uitgevoerd alsook in structuurlak. De Tumba kent een maximum breedte van 6000mm en uitval van 5000mm en wordt bij ons op maat gemaakt en is uitgerust met een eenvoudig te bedienen motor.

Deze zonwering kan zowel tegen de gevel als op een overkapping gemonteerd worden en heeft hierdoor dus meerdere functies.

Benieuwd naar de prijs? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte en geniet deze zomer nog van je eigen pergolazonwering in jouw tuin of op jouw terras! 

V642 Tumba (2)
V642 Tumba (3)

Enkele realisaties van geplaatste pergolazonweringen

Knikarmschermen plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor knikarmschermen.

Neem contact op voor knikarmschermen Brochures downloaden