Ontdek de screens van Verano

Een screen,  misschien beter gekend als zonnescreen, zipscreen of ritsscreen, is een vlakhangende zonwering voor het raam.
Hierdoor blijft de temperatuur binnen in huis ook bij extreem warm weer aangenaam.
Screens combineren privacy met een vrij zicht.  Daarenboven zijn ze ook super functioneel en esthetisch. Door hun eigentijdse en strakke uitstraling vormen ze een meerwaarde voor je woning. De mooie ritsscreens van Verano blinken uit door hun windvastheid en het gemak in gebruik dankzij de automatisatie van de screens. In slaapkamers kan je ook kiezen voor screens met een verduisterend doek, zo kan je ongestoord genieten van je nachtrust en sta je 's morgen uitgerust op!

Wake Up Early 1400x.progressive
Screen6 2

Een screen voor elke stijl en ieder budget

Totale zonwering bij minimaal verlies van ruimte, dat is alvast een groot voordeel. Maar ook het feit dat je uit zeer veel kleuren en modellen kan kiezen zodat de screens perfect bij je raamprofielen passen. 

Verano heeft een eigen, zorgvuldig geselecteerde, kleurencollectie voor screendoeken. Deze collectie bevat stoffen van de beste kwaliteit, allemaal met een brandvertragende werking. 

Of je nu op zoek bent naar een standaardscreen, projectscreen, windvaste screen of verduisterings-screen… wij hebben screens voor elke stijl en ieder budget. Verano geeft bovendien 5 jaar garantie op de screens en automatisatie. Laat je adviseren in onze showroom en kies de screens die het beste bij je woning passen.

Enkele realisaties van geplaatste screens

ritzscreen V599
screens

Screen plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden