Ontdek de screens van Verano

Een screen is een vlakhangende zonwering voor het raam, waardoor het binnenshuis ook bij heet weer aangenaam aanvoelt. Screens combineren privacy met een vrij zicht. Ze zijn super functioneel en esthetisch. Door hun eigentijdse en strakke uitstraling vormen ze een meerwaarde voor je woning. De mooie screens van Verano blinken uit door hun windvastheid en het gebruiksgemak dankzij de automatisatie van de screens. 

Screen6 2

Een screen voor elke stijl en ieder budget

Totale zonwering bij minimaal ruimteverlies, dat is alvast een groot voordeel. Maar ook het feit dat je uit zeer veel kleuren en modellen kan kiezen zodat de screens perfect bij je raamprofielen passen. 

Verano heeft een eigen, zorgvuldig geselecteerde kleurencollectie voor screendoeken. Deze collectie bevat stoffen van de beste kwaliteit, allemaal met een brandvertragende werking. 

Of je nu op zoek bent naar een standaardscreen, projectscreen, windvast screen of verduisterings-screen… wij hebben screens voor elke stijl en ieder budget. Verano geeft bovendien 5 jaar garantie op de producten en automatisatie. Laat je adviseren in onze showroom en kies de screens die het beste bij je woning passen.

Enkele realisaties van geplaatste screens

ritzscreen V599
screens

Screen plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden