Thuiswerken En Zonwering

Voordelen van zonwering bij thuiswerken


De afgelopen maanden hebben we massaal van thuis uit gewerkt.
We moesten niet alleen onze kinderen tevreden houden, opvoeden en helpen met het vele huiswerk, we moesten er ook voor zorgen dat onze werkgever tevreden bleef. Plots steeg onze dankbaarheid voor alle leerkrachten en onthaalouders en beseften we dat alles combineren toch wel wat energie vraagt. Gelukkig was de zon er om onze batterijen terug op te laden en ons te voorzien van voldoende Vitamine D. En ook de kids konden heerlijk buitenspelen, hoewel het niet allemaal even makkelijk en praktisch klinkt heeft thuiswerken veel voordelen.
Maar wellicht heb je gemerkt dat de zon ook vaak als storend werd ervaren. Hierbij kan een goede zonwering uitkomst bieden. 

Hectisch Thuiswerken
Knikarmscherm Van Binnenuit 2

Wij helpen jou

 

Bij Dekeyser helpen we je graag mee met het vinden van de juiste zonwering voor jouw situatie. Of nu de kinderen een middagdutje moeten doen, de kat het te warm heeft of je PC scherm slecht leesbaar is door het zonlicht. Wij bieden steeds de juiste oplossing door jouw woning te voorzien van de juiste zonwering.

 

Verschillende mogelijkheden

Hieronder sommen we kort even de verschillende mogelijkheden op.
Ga alvast op ontdekking op onze website en laat je inspireren door onze verschillende producten en reeds tevreden klanten. Deze vind je onder realisaties.

Verano Make This Your Moment Cg9

Oplossing 1 : rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat je de kamer volledig kan verduisteren. Zo heb je een goede nachtrust en word je 's morgens uitgerust wakker. 

Ook overdag wanneer de zon je woning opwarmt zorgen rolluiken ervoor dat het binnenshuis lekker koel blijft, rolluiken hebben immers een isolerende functie, ze bieden meer privacy én verlagen het inbraakrisico!

Donkere Kamer

Met rolluiken

Zon In Kamer

Zonder rolluiken

Oplossing 2 : screens

Met screens behoud je het zicht naar buiten zo kan je toch nog genieten van je tuin en je kids in de gaten houden zodat ze geen kattenkwaad uithalen.

Looking Through Window

Screens aan de buitenkant van de gevel geplaatst, zorgen voor een opmerkelijk temperatuurverschil van enkele graden binnen.

Schermafbeelding 2020 06 18 Om 09.41.35

Je hebt verschillende perforaties qua doek, hiermee hou je 1 tot 15% daglicht tegen, maar kan je overdag toch naar buitenkijken. Dit is 1 van verschillen t.o.v. rolluiken. Hoe donkerder het doek hoe beter je naar buiten kan kijken en hoe lager de transmissie* waarde.

Door het talloze kleurenassortiment past een screen bij elke gevel en in elk interieur.

Wist je trouwens dat onze ritsscreens vastgeritst zijn in geleiders waardoor deze eveneens dienen als insectenwering?
Twee vliegen in één klap dus! 

Oplossing 3 : zonneschermen

Als de zon op je ramen schijnt, warmt je woning in no-time op. Door een zonnescherm te plaatsen kan je dit voorkomen. Het zonwerende doek vangt namelijk de zonnestralen op en weerdt deze.

 

 

Schermafbeelding 2020 06 17 Om 13.35.28

Ook de kleur van het doek speelt hierbij een rol.
Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% daar waar donkere doeken tot wel 100% aan UV-bescherming kunnen bieden.

 

 

Knikarmscherm Zwart V360 2

Plaats je een zonnescherm dan heb je ook ineens een schaduwrijke plaats buiten waar je lekker kunt tafelen en ontspannen, zelfs bij een kleine regenbui hoef je niet meteen naar binnen te vluchten. Onze doeken zijn waterafstond.

De perfecte plaats dus om je koffiepauze te houden tijdens het thuiswerken!

 

Oplossing 4 : terrasoverkappingen

Een overkapping doet niet enkel dienst als extra buitenruimte, indien je een overkapping tegen je gevel plaatst zorgt deze ervoor dat je woning minder snel opwarmt.

Een groot voordeel van een terrasoverkapping is dat deze het hele jaar door een aanvullende functie heeft. 

01 V860 Screens V755 Nova Smolders

Door de verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals:

  • screens
  • glaswanden
  • schuifwanden
  • windschermen
  • verandazonwering

Zit je beschut bij  alle weersomstandigheden.

4 seizoenen lang buitenleven!

Overkapping 4seizoenen

Maak het gezellig onder je overkapping met een mooie loungeset of richt deze in als werkplek om nu al volop te genieten van het buitenleven.

Overkapping Met Glaswand Verano 2

Oplossing 5 : binnenzonwering

Dekeyser biedt verschillende types binnenzonwering elk met hun eigen unieke karakter en vormgeving.

  • rolgordijnen
  • jaloezieën
  • vouwgordijnen
  • plissés
  • lamellen

Geef sfeer en kleur aan je interieur met onze mooie binnenzonwering.
Voorkom inkijk van buitenaf en speel met de lichtinval.

Schermafbeelding 2020 06 22 Om 15.04.35

Jaloezieën 

Schermafbeelding 2020 06 22 Om 15.05.35

Rolgordijnen

Conclusie

 

De combinatie thuiswerken en de juiste zonwering zorgen ervoor dat we het maximum aan comfort uit ons dagelijks leven halen!

Een gezonde geest in een gezond lichaam komt onze werkprestaties ten goede, hier zal onze werkgever ons vast heel dankbaar voor zijn!

Laat ons dus snel jouw ideëen en wensen weten en we helpen je graag om ervoor te zorgen dat ook jij het comfort van zonwering kan ervaren.

Door op de knop te drukken neem je meteen telefonisch contact met ons op.

Zonwering Thuiswerken