Kerst De Bonte Wever 1200x900

 

Wij gaan er even tussenuit tijdens de kerst -en nieuwjaarsperiode!

De feestdagen staan alweer voor de deur en dit is zowat voor iedereen de drukste periode van het hele jaar met de nodige voorbereidingen op kop.

Om ten volle te kunnen genieten van het gezellig samenzijn met familie en vrienden en om nadien toch nog even onze batterijen te kunnen opladen zal onze showroom vanaf maandag 23 december t/m zondag 5 januari gesloten zijn. 

Namens het volledige team van Dekeyser bedanken wij je voor uw vertrouwen en wensen wij iedereen alvast een gezellig kerstfeest en een fantastisch mooi 2020 toe!

Heb je een DRINGENDE noodsituatie tijdens onze vakantie? 

 

Uiteraard laten wij onze klanten niet in de kou staan en zullen wij die 2 weken niet helemaal onbereikbaar zijn! Bij dringende noodsituaties kan je steeds een voicemailberichtje achterlaten (deze zullen regelmatig beluisterd worden) op het nummer 03/651.33.40 of 0472/78.17.61, wij proberen om zo snel mogelijk het nodige te doen.
Bij alle andere vragen en/of problemen vragen wij om ons te contacteren vanaf maandag 6 januari, dan staan wij uiteraard weer helemaal voor je klaar!  

.

Had je alvast voor in 2020, na onze vakantie, een offerte op maat of een afspraak gewenst? Vul dan hieronder je gegevens in en wij contacteren je van zodra wij weer geopend zijn!

.