Ondertussen werd het officieel zomer en hebben we al even kunnen genieten van zomerse temperaturen, terrasjes en een heerlijke bbq met familie en vrienden. Stilaan komt het normale leven weer op gang en kijken we uit naar een zomer vol leuke activiteiten. 
Plannen die vorig jaar werden uitgesteld omwille van COVID-19 zoals trouwen, reizen, voorstellingen, festivals...  zijn terug toegestaan en dus mogen en kunnen we weer een beetje meer dromen.

In onze sector hebben we echter gemerkt dat jullie niet hebben stilgezeten en dat jullie massaal hebben geïnvesteerd in huis en tuin. Thuiswerkers ondervonden de vele voordelen van zonwering en rolluiken en menig man sprong creatief om met onze overkappingen om en toverden zo hun tuin/terras om tot een waar (vakantie)paradijs. Een plaats om te ontsnappen aan alle COVID-19 perikelen, waar je even tot jezelf kan komen, stil te staan bij het hectische dagdagelijkse leven om zo te beseffen wat nu écht belangrijk is. 

Echter door de massale investering in zonwering en de COVID-19 maatregelen, raken de materialen uitgeput. Dit leidt tot lange levertijden en niet te vermijden prijsstijgingen in de toekomst.
Ondanks de vele voorzorgsmaatregelen die onze leverancier heeft getroffen, is het niet gelukt om de drukte voor te blijven. Hierdoor lopen ook onze plaatsingen vertraging op... Onze oprechte excuses hiervoor, maar we zijn er zeker van dat u, als trouwe klant, hier begrip voor heeft.
Aangezien we veel belang hechten aan een tevreden klant, zullen we daarom tijdens de GEHELE VAKANTIEPERIODE GEOPEND blijven.
Zo kan je tijdens de maanden juli en augustus met al je vragen steeds bij ons terecht en zullen we ons uiterste best doen je zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Bedankt voor het vertrouwen!