De zomer van 2O2O wordt er eentje om niet snel te vergeten.
Laten we er met z'n alle het beste van maken door het in en rondom onze eigen woning zo aangenaam mogelijk maken. 

Verano terrasoverkapping

Als wij niet op vakantie kunnen, dan creëeren we dat vakantiegevoel toch gewoon zelf? 
Een staycation in eigen tuin of op eigen terras hoeft niet saai te zijn integendeel... 
Lees snel verder en ontdek hoe wij kunnen bijdragen tot een overgetelijke zomer.

V860 Screens Schuifwand V755 Nova Smolders 59232c 2

Ook een zonnescherm of verandazonwering heeft tal van voordelen en geeft je woning net dat beetje meer uitstraling. Zo voorkomt een goede zonwering dat het in huis te warm wordt. Een luifel vervangt die onhandige parasol die je telkens weer moet opbergen en opstellen.
Met slechts 1 druk op de knop bedien je het zonnescherm en tijdens het najaar zit deze netjes opgeborgen in een casette aan de muur, geen gezeul meer en je doek blijft ook veel schoner.

Knikarmscherm Zwart

Tip: Nog op zoek naar inspiratie? Surf dan snel eens naar de pinterest pagina van onze leveranciers en ontdek de vele mogelijkheden!

 

Bij Dekeyser vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslang het is het idee dat telt toch? ;-)

Verano terrasoverkapping

Wil jij ook graag één van onze kwaliteitsvolle producten in huis halen om zo optimaal mogelijk te genieten van deze #staycation zomer?

In onze showroom te Brasschaat kan je de sfeer alvast zelf ervaren. We geven je graag vrijblijvend advies en denken graag samen met jou mee om er alvast een onvergetelijke zomer van te maken! 
Graag bij voorkeur een afspraak te maken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je voldoende wordt geïnformeerd. 

Deze tevreden klanten zijn alvast voorbereid voor de staycation!